EEN ECHTE VAKVROUW

Thessa is een echte vakvrouw. Ze heeft ons fantastisch geholpen met al haar ervaring, kennis, charme, creatieve geest en enorme klapper aan leveranciers waar ze goede werkervaring mee heeft.

De eerste kennismaking bij ons thuis was voor ons al doorslaggevend. We hoefde niet verder te kijken want het voelde meteen goed. Ze houdt echt van haar vak. Luistert goed naar onze ideeën en denkt goed mee.

Ze bewaakt de tijdsplanning en alle wekelijkse overleggen waren een moment om naar uit te kijken. Wij als bruidspaar wilde graag alle leuke dingen zelf doen en dus pakte Thessa de wat mindere op en dat deed ze op een fijne en professionele manier.

We hebben zo veel complimenten gekregen van onze gasten. “Wat een lieve vrouw en zo op de achtergrond maar toch 100% alles zien en eventuele onvoorziene omstandigheden direct oplossen”.

Voor onze jongens van 4 en 7 jaar zo lief. De jongste vond het allemaal best spannend maar dan haalde Thessa haar lieve moeder skills tevoorschijn en was hij weer blij.

Lieve Thessa, we zijn je zo dankbaar voor deze onvergetelijke dag en dat allemaal met behulp van jou!

We wensen iedereen een “Thessa” want dan weet je dat het goed komt.

Vera &
Dennis

ZE WEET ALLES!!

“Thessa weet hoe het hoort en hoe het werkt een goeie bruiloft. Ze heeft de juiste connecties en dit heeft er bij onze bruiloft voor gezorgd dat het tot in de puntjes geregeld was. Zonder dat wij ons ook maar ergens zorgen om hoefde te maken. Ze kent het team van deining, weet welke fotograaf goed kan fotograferen op het strand en welke DJ het beste past bij het thema! Zelfs voor een taart, make-up of haar styliste en mooie bloemen heeft zij connecties! Een compleet pakket! Al twee jaar voor onze bruiloft hebben we met Thessa gesproken en samen naar haar zakenrelaties gekeken, dit heeft ons een goede DJ, geweldige fotograaf opgeleverd en met Thessa erbij is onze hele dag feilloos en fantastisch verlopen. Zelfs onze gasten werden opgevangen. Thessa, onze rots in de branding.”

Cindy &
Tim

goud waard

“Thessa (en de dames) van NJOY in samenwerking met de warme gastvrijheid van Deining nemen zoveel werk uit handen van het bruidspaar. Als bruidspaar hebben wij echt een héérlijke dag gehad en genoten van alles om ons heen. Samen zijn zij echt een gouden duo. Wij hebben het op zo’n warme manier meegemaakt dat wij met veel plezier terugdenken aan onze dag. Geen geslijm, wij hebben het echt zo ervaren. Met vertrouwen, service en gevoel voor finesse een gouden team. Jullie voelen aan wat er moet gebeuren waardoor wij geen omkijken hebben gehad en dat was heerlijk.”

Gülden &
Rick

wat een expertise!

“Zij is lief, enthousiaste, creatief, een manusje van alles en een top manager voor je bruiloft! Dan heb je het over Thessa van NJOY! Wij waren zo blij met haar expertise, contacten en mooie ideeën! Thessa regelde het, oh zouden ze daar hotelkamers hebben, meteen bellen en check…. kamers voor de gasten geregeld! Een heerlijk, eerlijk en oprecht mens. Echt, zo blij met Thessa.”

Stephanie &
Ted

EEN CREATIEVE PROFESSIONAL

“Wij hebben Thessa ingehuurd om onze trouwdag vorm te geven. Het begon met de styling maar door vele omstandigheden zijn de taken vergroot. Dit heeft Thessa altijd vol enthousiasme gedaan en ze is alle uitdagingen die wij op ons pad zijn gekomen altijd met 200% aangegaan. De snelle communicatie, professionaliteit, creativiteit heeft onze trouwdag tot een succes mogen maken. Nogmaals bedankt voor alles! je hebt onze trouwerij onvergetelijk gemaakt”

Marianne &
Erik

ZE IS ER ECHT VOOR JE!

“Thessa was onze weddingplanner tijdens ons huwelijk op 29 mei 2015. In eerste instantie hadden wij een ceremoniemeester voor onze bruiloft, maar toen zij zwanger was en wij geen geschikte vervanger konden vinden, dachten wij al snel aan Thessa. Wij hebben haar werk gezien tijdens de Trouwbeurs Alkmaar en veel goede verhalen gehoord. Na de eerste meet & greet was de klik er direct. Ze is super spontaan en een echte vakvrouw. Wij hadden direct het gevoel dat alles goed zou komen. Ondanks dat er al veel geregeld was door ons, heeft ze veel werk uit handen genomen en ons ook nieuwe ideeën gegeven. Toen bleek dat mijn moeder ziek was en een huwelijksdagverzekering het niet zou dekken als de dag niet door kon gaan, heeft Thessa de leveranciers gebeld en ervoor gezorgd dat alles verzet kon worden mocht het nodig zijn. Dit gaf ons veel rust en nog meer vertrouwen. In een hectische periode van veel ziekenhuisbezoeken, hebben wij ons niet druk hoeven maken om de bruiloft. Thessa was er voor ons. De styling op de dag zelf was tot in de puntjes geregeld en precies hoe wij het in ons hoofd hadden volgens ons thema. Toen bleek dat wij ons niet volledig aan het draaiboek konden houden vanwege het weer, sprong zij er direct op in. Als bruidspaar hebben wij volop genoten van de voorbereidingen met Thessa en de grote dag zelf. Alles is gegaan zoals wij het wilden. Als mensen aan ons vertellen dat ze gaan trouwen geven wij ze altijd als advies, huur een weddingplanner in! Het kost meer dan een ceremoniemeester, maar het bespaart je ook een heleboel. Niet alleen qua kosten, maar ook qua stress. Wij hebben totaal geen stress gehad vanwege de goede voorbereiding.

Manon &
Roy

WAT EEN VAKVROUW!

“Wij vonden Thessa een echte vakvrouw die ons tijdens onze huwelijksdag fantastisch heeft bijgestaan. Ook in de voorbereiding hebben we erg veel aan haar gehad. Ze heeft veel ervaring, waardoor ze ons goed heeft geholpen bij het plannen en het invullen van huwelijksdag.

Wij zouden ieder trouwend stel een ‘Thessa’ aanbevelen.”

Marijn &
Jos

Volg mij op Instagram

© Copyright 2021 jebruiloftplannen | Website door BrandNewFresh.com